Tuesday, August 3, 2010

Assalamualaikum & Salam sejahtera,

1. Apa ya yang hendak dibual bicarakan untuk kali ini. Tak ada apa yang istimewa yang hak di ceritakan.

2. Huh... Guest what? Bulan Ramadan around the corner. Entah macam manalah puasa tahun ini. Sebelum ini, puasa bersama-sama kawan-kawan di kampus. Bangun sahur bersama-sama. Kadang-kadang masak bersama-sama. Time paling bestlah, bila sewa keta nak pergi bazar. Haha... Moment yang paling tak dapat dilupakan. Yang sorang nak beli itu, sorang pula beli yang ini. Bila di hidang, itu dia penuh atas meja.
3. Arm, Muammar, Mustakim, Palie, Kecik, Key dan member lain, puasa kali ini kita dah bersama-sama. Sedih doh... Bila terkenangkannya. Kalau rumah ko org dekat-dekat. Memang aku dtg setiap rumah haha... Harap kita berhubung guna sms je.... Sms surprice time nak berbuka huhu... Tahun lepas, kira kerap kali juga berbuka puasa dengan Nasi Briyani. Beli 2 bungkus, huh kenyang giler makan.

4. Bulan Ogos, nak wish Happy Birthdays to my friends who's celebrate it this month. Kalaulah kita masih bersama di kampus. Memang siaplah, pasal memang ada jamuan sambutan kat luar. May be, satu masa nanti kot kita semua dapat menyambut bersama-sama.

5.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment