Thursday, July 15, 2010

Tinggal Kenangan

Salam saudara/ri,

Setelah beberapa hari berada di kampung halaman...huh rasa rehat dan santai. Makan dan minum sudah ada di depan mata. Bak kata orang, bangun saja dah ada hidangan sarapan di depan mata. Semua Mak yang sediakan. Terima kasih Mak. Lama dah tak makan masakan mak, tu jadi mengidam dan manja hehe....

Hari rabu yang lepas hari jadi mak yang ke 45 tahun. Tak ada sambutan sangat cuma ucapan dan doa agar mak sentiasa sihat dan panjang umur yang mampu diucapkan. Mak terharu dapat ucapan selamat hari lahir dari anaknya ini. Terima kasih atas ucapan selamat hari lahir oleh saudara-mara serta kawan2.

Baru beberapa hari berada di kampung, rasa rindu sama kawan2 di kampus. Suasana kampus, aktiviti bersama2 kawan2 dan everything that involved friends. Terkenang time bersuka ria, keluar hang-out bersama2 dan banyak lagi lah kenangan manis itu. Apa pun, kalau kita diizinkan waktu dan masa untuk berjumpa lagi, harap kita semua dapat berjumpa semula. Remember my friends, please keep in touch each other. Jangan sampai lost contact.

Terkenang2 kawan2 (sambil dengar lagu Man Bai- Kau Ilhamku).... Sayu rasa hati mengenangkan kalian semua. You guys are the best people have I meet.

Wassalam
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment